Koppelingen

Inmiddels zijn de volgende koppelingen gerealiseerd

Door de koppeling van Payt Incasso aan Exact Globe via de API van Clickker, ervaren gebruikers aanzienlijke voordelen. Ze genieten van een gestroomlijnde workflow, waarbij gegevens automatisch worden gesynchroniseerd, wat tijdsbesparing en foutreductie oplevert.
Het bijhouden van al uw productgegevens en verkoopkanalen kost tijd. Verminder uw werklast en begin uw productinformatie op de juiste manier te beheren.
Warehousing: alle ins en outs onder controle
De aanpasbare Field Service oplossing die met je meegroeit
OpusFlow® is een all-in-one ERP-systeem voor de installateur, van zonnepanelen en warmtepompen tot laadpalen en meer, de software van OpusFlow zorgt voor een gestroomlijnde bedrijfsvoering.
Ontdek de alles-in-één oplossing van Payhawk die zakelijke betaalkaarten, uitgavenbeheer, crediteurenbeheer en naadloze ERP-integraties combineert. Sluit je aan bij financiële teams in 32 landen die de oplossing voor uitgavenbeheer gebruiken die is ontwikkeld voor finance professionals.
Het wereldwijde handelsplatform Bouw je bedrijf op met Shopify en verkoop je producten online, op locatie en waar dan ook.
WhiteVision biedt oplossingen om inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal te verwerken
Het PIM-systeem zorgt ervoor dat alle data vanuit één platform kan worden beheerd en gedistribueerd wordt over alle kanalen.
AI + Data + CRM. De formule voor een magische klantervaring.
Picqer is eenvoudig te gebruiken online software voor het beheren van je magazijn. Speciaal voor webwinkels.
ÉÉN Platform om branchegerichte workflows en CRM zonder code te automatiseren met maximale vrijheid.
Automatiseer je verzendproces en bied je klanten een next-level bezorgervaring. Koppel vandaag nog met 100+ vervoerders via onze API of 50+ integraties.
Je complete HR- en salarisadministratie. In één gebruiksvriendelijke app. Focus je op je medewerkers. Niet op processen.
Optimaliseer uw Source-to-Pay proces; realiseer besparingen, efficiency en compliance met minder risico’s
Geef je fulfilment uit handen / Zelf je verzending regelen
Het fundament onder je e-commerce strategie
Doe meer met uw webshop en marketplaces
Simpel, slim en intuïtief
Exact & MS Dynamics CRM koppeling
Clickker heeft een standaard pakket voor de Exact Globe Akeneo koppeling ontwikkeld. Dit pakket is naar wens uit te breiden en aan te passen.
Gemakkelijk het gehele credit management uitvoeren in één applicatie
Meer omzet met minder voorraad
Voordelen PerfectView CRM in combinatie met Exact Globe