Montapacking

Functionaliteiten na integratie

Koppel jouw Exact met Monta en profiteer van onderstaande functionaliteiten:

  • Order entry: Orders uit je webshop worden meteen verwerkt en verstuurd naar ons magazijn. Wij zorgen vervolgens voor een foutloze opvolging en verwerking.
  • Ordermanagement: Via de Montaportal heb je overal ter wereld direct inzicht in de status van de orders.
  • Voorraadbeheer: Check je voorraad in real-time in het systeem voor meer overzicht. Zie kansen binnen de markt en pas je voorraad hierop aan.
  • Track & trace orders: Inzicht in de aanmelding van orders en automatische terugkoppeling via een volledige integratie met de diverse nationale en internationale vervoerders.
  • Slimme analyses: Onze software stelt op basis van beschikbare data winkelanalyses en rapportages op. Via je persoonlijke dashboard monitor je de prestaties van al je verkoopkanalen. Zo verbeter je je processen en de gebruikservaring voor klanten.

Aansturen vanuit één platform

Koppel jouw ERP-systeem Exact aan Monta en stuur je volledige webshop aan vanuit één centraal platform. Hiermee creëer je overzicht en verhoog je de efficiency. Krijg meer grip op je webshop, voorraad en orders en begin met automatiseren.

Kenmerk Clickker in combinatie met Monta. Snel & veilig operationeel en volledig geïntegreerd met de software van Exact. Dit levert veel minder handmatige handelingen op en Monta zorgt voor een professionele e-commerce platform.

Afbeelding2 - montapacking

Delen via:

Gerelateerde artikelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Door de koppeling van Payt Incasso aan Exact Globe via de API van Clickker, ervaren gebruikers aanzienlijke voordelen. Ze genieten van een gestroomlijnde workflow, waarbij gegevens automatisch worden gesynchroniseerd, wat tijdsbesparing en foutreductie oplevert.
Het bijhouden van al uw productgegevens en verkoopkanalen kost tijd. Verminder uw werklast en begin uw productinformatie op de juiste manier te beheren.
Warehousing: alle ins en outs onder controle