Proactis

Optimaliseer uw Source-to-Pay proces; realiseer besparingen, efficiency en compliance met minder risico’s

Proactis biedt oplossingen voor uw end-to-end Source-to-Pay processen. Denk hierbij aan sourcingtrajecten, contractbeheer en inkooptransacties tot samenwerking met leveranciers en automatische afhandeling van facturen. Proactis ondersteund uw tactische en strategische inkoop, en uw operationele processen. Het platform maakt volledige integratie van de inkoop- en factuurafhandelingsprocessen mogelijk. En dat is precies de kracht van onze oplossingen.

Goede afspraken met leveranciers zijn waardevol voor uw organisatie. Maar hoeveel leveranciers kunnen daadwerkelijk zowel kwaliteit als kostenbesparingen garanderen? Proactis Source-to-Contract en Purchase-to-Pay oplossingen zijn naadloos te integreren, zodat klanten kostenbesparingen kunnen realiseren binnen hun hele organisatie.

Veilig, innovatief en altijd inzicht in uw uitgaven, budgetten verplichtingen tot op detail. www.proactis.com

Binnen no time heeft u de koppeling live tussen Exact en Proactis.

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op!

0591-652400 / info@sense-cloud.nlPro

Delen via:

Gerelateerde artikelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Visma Software BV biedt het mkb, de grootzakelijke en de semipublieke sector complete cloudoplossingen voor boekhouding, financiële administratie, groothandels- en projectadministratie en accountancy.
Dankzij AFAS Online hoef jij je niet bezig te houden met de installatie, updates, back-ups en veiligheid van je server. Dat doen wij voor jou!
Met de Clickker API-koppeling tussen Vplan en Exact genieten gebruikers van gestroomlijnde processen door automatische gegevenssynchronisatie, wat tijd bespaart en fouten vermindert. Dit leidt tot verbeterde efficiëntie, real-time inzicht in financiën en projectstatussen, en vereenvoudigt facturatie en rapportage, wat de algehele werkervaring en productiviteit aanzienlijk verhoogt.