Proactis

Optimaliseer uw Source-to-Pay proces; realiseer besparingen, efficiency en compliance met minder risico’s

Proactis biedt oplossingen voor uw end-to-end Source-to-Pay processen. Denk hierbij aan sourcingtrajecten, contractbeheer en inkooptransacties tot samenwerking met leveranciers en automatische afhandeling van facturen. Proactis ondersteund uw tactische en strategische inkoop, en uw operationele processen. Het platform maakt volledige integratie van de inkoop- en factuurafhandelingsprocessen mogelijk. En dat is precies de kracht van onze oplossingen.

Goede afspraken met leveranciers zijn waardevol voor uw organisatie. Maar hoeveel leveranciers kunnen daadwerkelijk zowel kwaliteit als kostenbesparingen garanderen? Proactis Source-to-Contract en Purchase-to-Pay oplossingen zijn naadloos te integreren, zodat klanten kostenbesparingen kunnen realiseren binnen hun hele organisatie.

Veilig, innovatief en altijd inzicht in uw uitgaven, budgetten verplichtingen tot op detail. www.proactis.com

Binnen no time heeft u de koppeling live tussen Exact en Proactis.

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op!

0591-652400 / info@sense-cloud.nlPro

Delen via:

Gerelateerde artikelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Door de koppeling van Payt Incasso aan Exact Globe via de API van Clickker, ervaren gebruikers aanzienlijke voordelen. Ze genieten van een gestroomlijnde workflow, waarbij gegevens automatisch worden gesynchroniseerd, wat tijdsbesparing en foutreductie oplevert.
Het bijhouden van al uw productgegevens en verkoopkanalen kost tijd. Verminder uw werklast en begin uw productinformatie op de juiste manier te beheren.
Warehousing: alle ins en outs onder controle