Koppelingen

Inmiddels zijn de volgende koppelingen gerealiseerd

Visma Software BV biedt het mkb, de grootzakelijke en de semipublieke sector complete cloudoplossingen voor boekhouding, financiële administratie, groothandels- en projectadministratie en accountancy.
Dankzij AFAS Online hoef jij je niet bezig te houden met de installatie, updates, back-ups en veiligheid van je server. Dat doen wij voor jou!
Met de Clickker API-koppeling tussen Vplan en Exact genieten gebruikers van gestroomlijnde processen door automatische gegevenssynchronisatie, wat tijd bespaart en fouten vermindert. Dit leidt tot verbeterde efficiëntie, real-time inzicht in financiën en projectstatussen, en vereenvoudigt facturatie en rapportage, wat de algehele werkervaring en productiviteit aanzienlijk verhoogt.
Transpas is een Transport Management System dat alles biedt wat een transportbedrijf nodig heeft. Orderinvoer, het plannen van ritten, materieel en personeel, aansturen van de boordcomputers, de facturatie, emballage, warehouse management, internetportaal, barcodescanning en alles wat er verder bij komt kijken om een succesvolle vervoerder te kunnen zijn.
Door de koppeling van Payt Incasso aan Exact Globe via de API van Clickker, ervaren gebruikers aanzienlijke voordelen. Ze genieten van een gestroomlijnde workflow, waarbij gegevens automatisch worden gesynchroniseerd, wat tijdsbesparing en foutreductie oplevert.
Een API-koppeling tussen KatanaPIM en Exact zorgt voor een naadloze integratie van productinformatie en financiële data. Dit verbetert de efficiëntie door automatische synchronisatie, zorgt voor real-time updates, vermindert fouten, en optimaliseert voorraadbeheer. Het resultaat is een snellere time-to-market en verbeterde klanttevredenheid.
Warehousing: alle ins en outs onder controle
Een API-koppeling tussen FieldBuddy en Exact producten automatiseert de gegevensstroom, verhoogt de efficiëntie en vermindert fouten. Deze integratie versnelt de facturatie, verbetert de klantenservice door realtime updates en optimaliseert het servicebeheer. Het resultaat is een naadloze workflow die tijd bespaart en de productiviteit verhoogt.
Een API-koppeling tussen OpusFlow en Exact producten zorgt voor een efficiënte en foutloze datastroom, die bedrijfsprocessen stroomlijnt en de productiviteit verhoogt. Deze integratie faciliteert snelle besluitvorming, verbetert de nauwkeurigheid van gegevens, en optimaliseert workflows, waardoor gebruikers tijd besparen en operationele excellentie bereiken.
Ontdek de alles-in-één oplossing van Payhawk die zakelijke betaalkaarten, uitgavenbeheer, crediteurenbeheer en naadloze ERP-integraties combineert. Sluit je aan bij financiële teams in 32 landen die de oplossing voor uitgavenbeheer gebruiken die is ontwikkeld voor finance professionals.
Het wereldwijde handelsplatform Bouw je bedrijf op met Shopify en verkoop je producten online, op locatie en waar dan ook.
“WhiteVision helpt organisaties makkelijker én prettiger werken met oplossingen waarmee inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal worden verwerkt.”
Het PIM-systeem zorgt ervoor dat alle data vanuit één platform kan worden beheerd en gedistribueerd wordt over alle kanalen.
AI + Data + CRM. De formule voor een magische klantervaring.
Picqer is eenvoudig te gebruiken online software voor het beheren van je magazijn. Speciaal voor webwinkels.
ÉÉN Platform om branchegerichte workflows en CRM zonder code te automatiseren met maximale vrijheid.
Automatiseer je verzendproces en bied je klanten een next-level bezorgervaring. Koppel vandaag nog met 100+ vervoerders via onze API of 50+ integraties.
Je complete HR- en salarisadministratie. In één gebruiksvriendelijke app. Focus je op je medewerkers. Niet op processen.
Optimaliseer uw Source-to-Pay proces; realiseer besparingen, efficiency en compliance met minder risico’s
Geef je fulfilment uit handen / Zelf je verzending regelen
Een Cloudsuite gebruiker met een API-koppeling naar Exact ervaart het gemak van geautomatiseerde gegevenssynchronisatie, wat leidt tot een significante tijd- en foutenreductie. Deze efficiëntie bevordert snellere besluitvorming, accurate financiële rapportage, en een gestroomlijnde workflow, waardoor de gebruikerstevredenheid en algehele productiviteit aanzienlijk worden verhoogd.
Doe meer met uw webshop en marketplaces
Simpel, slim en intuïtief
Exact & MS Dynamics CRM koppeling
Clickker heeft een standaard pakket voor de Exact Globe Akeneo koppeling ontwikkeld. Dit pakket is naar wens uit te breiden en aan te passen.
Gemakkelijk het gehele credit management uitvoeren in één applicatie
Meer omzet met minder voorraad
Voordelen PerfectView CRM in combinatie met Exact Globe