Wortelboer

Delen:

Koppeling Perfectview CRM en Exact Globe voor Wortelboer

Wortelboer Ankers & Ankerkettingen stapte vele jaren geleden over op een nieuw CRM-pakket. Het bedrijf verruilde softwarepakket Exact Synergy voor het eigentijdse cloudpakket Perfectview. Daarbij wenste Wortelboer vlekkeloze communicatie en data-uitwisseling met haar financieel-logistieke pakket Exact Globe. Clickker is de oplossing die deze koppeling feilloos laat functioneren.

Geen dubbele handelingen

“Wij waren op zoek naar een koppeling die onze orders vanuit Perfectview goed doorzet naar Exact Globe om zo veel mogelijk dubbele handelingen te voorkomen. We wilden een werkende koppeling die één-op-één communiceert tussen Perfectview en Exact Globe, waardoor bijvoorbeeld nieuwe debiteuren ook gelijk een debiteurnummer krijgen”, licht de firma Wortelboer toe.

Overstap op nieuw CRM-pakket

De klant werkte jarenlang met Exact Synergy. Na een aantal herimplementaties in samenwerking met verschillende Exact-partners besloot Wortelboer dat dit systeem niet meer aan de wensen voldeed. Het bedrijf klopte in 2019 bij PerfectView aan. Zij adviseerden een overstap en implementeerden er Perfectview, een CRM-pakket in de cloud.

Flinke besparing

Clickker koppelt de nieuwe CRM-applicatie aan het Exact platform, voor feilloze informatie-uitwisseling. Doordat het gaat om een standaard-koppeling, bespaart de klant flink op uren consulting en de tijdrovende bouw van een maatwerkoplossing. Bovendien hoeven er geen dure licenties te worden aangeschaft, wat nog eens extra bespaart op kosten.

Klanttevredenheid

De firma Wortelboer is tevreden over de geleverde oplossingen: “Het is een werkende koppeling die ons veel tijdwinst oplevert. Dankzij de koppeling werken wij efficiënter en is de foutkans aanzienlijk kleiner. Dit voldoet zeker aan onze wensen en eisen.”

Wortelboer Plaatje omzet Perfectview 1024x895 1 -

logo wortelboer -
www.wortelboer.nl

Delen via:

Gerelateerde artikelen

Dankzij Clickker kan Ridam profiteren van Monta Packing en ChannelEngine die geïntegreerd zijn met Exact Globe.
Nijenkamp Stalinrichting Lemelerveld klopte bij ons aan voor een betere oplossing voor planning en werkopdrachten. Onze app maakt het simpel en betaalbaar.
Voor Land Rover Club Holland (LRCH) ontwikkelden wij een nieuwe ledenportal in de cloud. Deze koppelden wij via Clickker aan Exact Online. Hiermee wisselt de online ledenapplicatie direct automatisch alle gewenste en benodigde data uit met de ledenadministratie.