Nijenkamp Stalinrichting

Delen:

App voor planning en werkopdrachten Nijenkamp-Clickker

Nijenkamp Stalinrichting Lemelerveld klopte bij ons aan voor een betere oplossing voor planning en werkopdrachten. Onze app maakt het simpel en betaalbaar.

Een app op maat voor werkopdrachten en planning met Clickker

 Voor planning en werkopdrachten maakte Nijenkamp Stalinrichting Lemelerveld gebruik van het veel te uitgebreide Exact Synergy. De klant klopte bij ons aan voor een betere oplossing: simpel, met alleen de benodigde functionaliteiten en betaalbaar. De app die wij bouwden en koppelden via Clickker is praktisch, gebruiksvriendelijk en kostenbesparend.

Te uitgebreid pakket

Al sinds 2013 bedienen wij Nijenkamp met automatisering. Het bedrijf maakt gebruik van het financiële pakket Exact Globe. De planning en werkopdrachten werden gemaakt in het standaardpakket Exact Synergy. Voor deze klant was dit pakket eigenlijk veel te uitgebreid: de klant betaalde veel voor een pakket waarvan het bedrijf eigenlijk maar een paar functies gebruikte.

Functioneel, eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Nijenkamp legde dit voor aan onze projectmanager Wilfred Pessink. Hij bood het bedrijf een passende oplossing: een app op maat met exact de gewenste functionaliteiten, niet meer en niet minder. Met deze werkbon-app houdt de klant de uren bij van de verschillende typen opdrachten. Na goedkeuring gaan deze automatisch naar Exact Globe voor verwerking in de financiële administratie. De klant gaf aan naast functionaliteit grote waarde te hechten aan eenvoud en gebruiksvriendelijkheid.

Maatwerk applicatie

Wij gaven deze wensen vorm in een maatwerk applicatie met als functionaliteiten de werkplaatsplanning, montageplanning, tekenplanning, leveringsbonnen, artikelinzicht en klantgegevens. Deze functionaliteiten zijn op aangeven van de klant eenvoudig aan te passen. Via Clickker hebben we deze applicatie gekoppeld aan Exact Globe. Door naadloze uitwisseling van gegevens zijn alle data in beide systemen realtime beschikbaar. Ook kan de gehele historie geraadpleegd worden in de App. Makkelijk voor toekomstige opdrachten bij de klant.

Klanttevredenheid

De klant is zeer ingenomen met de nieuwe applicatie: “Het is een beknopte app waarmee iedereen kan werken. De mogelijkheid om de functionaliteiten snel en eenvoudig uit te bereiden of aan te passen aan de hand van onze wensen, vinden wij een meerwaarde. De app werkt zo duidelijk en vriendelijk, dat wij hem na installatie vrijwel zonder uitleg in gebruik konden nemen. Alles wijst zich vanzelf en is simpel te gebruiken door iedereen binnen ons bedrijf.”

Voorbeeld applicatie Nijenkamp 1024x439 1 -

nijenkamp logo -

www.nijenkamp.net

Delen via:

Gerelateerde artikelen

Dankzij Clickker kan Ridam profiteren van Monta Packing en ChannelEngine die geïntegreerd zijn met Exact Globe.
Wortelboer Ankers & Ankerkettingen stapte vele jaren geleden over op een nieuw CRM-pakket. Het bedrijf verruilde softwarepakket Exact Synergy voor het eigentijdse cloudpakket Perfectview.
Voor Land Rover Club Holland (LRCH) ontwikkelden wij een nieuwe ledenportal in de cloud. Deze koppelden wij via Clickker aan Exact Online. Hiermee wisselt de online ledenapplicatie direct automatisch alle gewenste en benodigde data uit met de ledenadministratie.