Creditdevice

Gemakkelijk het gehele credit management uitvoeren in één applicatie

 

CreditDevice is al meer dan 20 jaar toonaangevend in de creditmanagement branche. Als IT-bedrijf ontwikkelt CreditDevice zijn eigen creditmanagement gerelateerde softwareproducten.

Het doel van CreditDevice is altijd om de processen van klanten te optimaliseren en het werk zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk te maken. Dit natuurlijk in samenspraak met de klant. Zij werken tenslotte dagelijks met de software en kunnen daarom precies aangeven wat de wensen en behoeftes zijn. Een belangrijk onderdeel hiervan is de digitalisering. De kernproducten van CreditDevice zijn data en kredietinformatie, debiteurenbeheersoftware en software voor het beheren van je kredietverzekeringspolis.

De afgelopen jaren zijn bedrijven steeds meer met verschillende tools en softwarepakketten gaan werken, waardoor ze het overzicht verliezen. Alle producten van CreditDevice worden daarom samengebracht in één applicatie en kunnen feilloos met elkaar communiceren. Zo kun je zowel je kredietacceptatie, debiteurenbeheer en het polis management allemaal uitvoeren en beheren vanuit één softwarepakket. Daarnaast ‘praten’ deze verschillende modules met elkaar waardoor je altijd volledig inzicht hebt in de status van je debiteuren en het debiteurrisico.

Delen via:

Gerelateerde artikelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Met de Clickker API die VISMA en Exact koppelt, kunnen gebruikers genieten van gestroomlijnde processen. Dit leidt tot vermindering van dubbele invoer, nauwkeurigere gegevens, en efficiëntere workflows. Dit resulteert in een beter georganiseerde administratie en een meer gestructureerd overzicht van financiële data.
De Clickker API-koppeling tussen AFAS en Exact faciliteert efficiënte gegevensuitwisseling, waardoor dubbele invoer vermindert en gegevensconsistentie verbetert. Dit leidt tot nauwkeurigere rapportages en versnelt besluitvormingsprocessen, wat helpt om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en de algemene bedrijfsvoering efficiënter maakt.
Met de Clickker API-koppeling tussen vPlan en Exact genieten gebruikers van gestroomlijnde processen door automatische gegevenssynchronisatie, wat tijd bespaart en fouten vermindert. Dit leidt tot verbeterde efficiëntie, real-time inzicht in financiën en projectstatussen, en vereenvoudigt facturatie en rapportage, wat de algehele werkervaring en productiviteit aanzienlijk verhoogt.