creditdevice-logo-orange

Gemakkelijk het gehele credit management uitvoeren in één applicatie

CreditDevice is al meer dan 20 jaar toonaangevend in de creditmanagement branche. Als IT-bedrijf ontwikkelt CreditDevice zijn eigen creditmanagement gerelateerde softwareproducten.

Het doel van CreditDevice is altijd om de processen van klanten te optimaliseren en het werk zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk te maken. Dit natuurlijk in samenspraak met de klant. Zij werken tenslotte dagelijks met de software en kunnen daarom precies aangeven wat de wensen en behoeftes zijn. Een belangrijk onderdeel hiervan is de digitalisering. De kernproducten van CreditDevice zijn data en kredietinformatie, debiteurenbeheersoftware en software voor het beheren van je kredietverzekeringspolis.

De afgelopen jaren zijn bedrijven steeds meer met verschillende tools en softwarepakketten gaan werken, waardoor ze het overzicht verliezen. Alle producten van CreditDevice worden daarom samengebracht in één applicatie en kunnen feilloos met elkaar communiceren. Zo kun je zowel je kredietacceptatie, debiteurenbeheer en het polis management allemaal uitvoeren en beheren vanuit één softwarepakket. Daarnaast ‘praten’ deze verschillende modules met elkaar waardoor je altijd volledig inzicht hebt in de status van je debiteuren en het debiteurrisico.

Partner in credit management

Eén geïntegreerde applicatie

Altijd snel en direct contact