Perfectview

Voordelen PerfectView CRM in combinatie met Exact Globe

 

Exact Globe is het financiële administratie pakket voor MKB, PerfectView het CRM pakket voor vertegenwoordigers op de weg. Samen zijn ze een sterk team voor het MKB. Door de inzet van Clickker is het mogelijk om data vanuit Exact te integreren met PerfectView.

Standaard worden debiteur/crediteur stamgegevens gesynchroniseerd. Ook worden de artikelen met bijbehorende prijzen meegenomen vanuit Exact Globe. De koppeling kan echter nog verder gaan indien gewenst.

In afbeelding 1 zien we dat de produkten met de bijbehorende prijzen vanuit Exact Globe beschikbaar zijn binnen PerfectView. Zo kan de account manager een offerte opstellen met accurate artikel gegevens.

Produkten overzicht exact globe 1024x690 1 - perfectview

In afbeelding 2 zien we dat voor iedere organisatie bepaald kan worden welke data vanuit Exact op het klant specifieke tabblad in Perfectview zichtbaar is.

Perfectview Exact voorbeeldscherm - perfectview

Ook is het mogelijk om van een gewonnen offerte in Perfectview automatisch een verkooporder te maken in Exact Globe.

Wilt u meer weten over Perfectview, kijk dan op www.perfectviewcrm.nl

Delen via:

Gerelateerde artikelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Het PIM-systeem zorgt ervoor dat alle data vanuit één platform kan worden beheerd en gedistribueerd wordt over alle kanalen.
AI + Data + CRM. De formule voor een magische klantervaring.
Picqer is eenvoudig te gebruiken online software voor het beheren van je magazijn. Speciaal voor webwinkels.