Meer omzet met minder voorraad

Voorraadoptimalisatie door data-gedreven inkopen. Verhoog productbeschikbaarheid, verlaag voorraadkosten en koop efficiënter in. Een voorraad reductie van 20% is geen uitzondering. Ook zal de lever betrouwbaarheid gaan toenemen. Een toename van 10% is geen uitzondering.

Optimaal voorraadbeheer

Vaak ondersteunt het huidige voorraadbeheersysteem je vooral bij product locaties en uitgaande goederen, maar zo een systeem bepaalt niet hoeveel er van een product op voorraad moet worden gelegd.

Inkopen gebeurd vaak op gevoel en tijdrovende forecasting methodes. Dit is precies wat op termijn leidt tot overvoorraad en slechte productbeschikbaarheid.

Optiply voorkomt dit door continu de verkopen te analyseren en zo de optimale voorraadhoogte te bepalen. Optiply zorgt in elke situatie voor optimaal voorraadbeheer.

Naadloos geïntegreerd met jouw systeem

Integreer Optiply eenvoudig met je webshops, magazijnen en/of winkels. Hiervoor hebben we vele standaard koppelingen liggen met de meest gebruikte webshop systemen, magazijn software en ERP’s. Ook als je gebruik maakt van een maatwerk systemen kan je eenvoudig koppelen via onze API. Middels Clickker wordt Optiply aan Exact Globe gekoppeld!