Microsoft Dynamics 365

Exact & MS Dynamics CRM koppeling

‘Overkloppen’ en up-to-date houden van informatie in twee systemen kost veel tijd. Daarom zorgt onze koppeling voor een geautomatiseerde verwerking van gegevens tussen Exact en Microsoft Dynamics CRM. De gegevens hoeven dus niet meerdere malen ingevoerd te worden. De koppeling maakt en past automatisch alle gegevens aan in MS Dynamics CRM zodra gegevens in Exact worden gewijzigd en vice versa. Alle velden waarvan de gegevens overgezet moeten worden kunnen geconfigureerd worden zodat de gegevens in de juiste velden van het doelsysteem komen.

Delen via:

Gerelateerde artikelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Door de koppeling van Payt Incasso aan Exact Globe via de API van Clickker, ervaren gebruikers aanzienlijke voordelen. Ze genieten van een gestroomlijnde workflow, waarbij gegevens automatisch worden gesynchroniseerd, wat tijdsbesparing en foutreductie oplevert.
Het bijhouden van al uw productgegevens en verkoopkanalen kost tijd. Verminder uw werklast en begin uw productinformatie op de juiste manier te beheren.
Warehousing: alle ins en outs onder controle