Channelengine

Channelengine pagina - channelengine

ChannelEngine biedt volledige compatibiliteit met diverse marktplaatsen zoals Amazon, AboutYou, Zalando, Bol.com en vele anderen. Met meer dan 200 marketplaces in hun repertoire, variërend van internationale platforms tot B2C-websites, winkel-apps en in-store portals tot dropshipment-partnerships, biedt ChannelEngine een breed scala aan mogelijkheden.

Door middel van een krachtige reeks tools en partner-systemen stelt ChannelEngine bedrijven in staat om wereldwijd gedistribueerde e-commerce te realiseren en zo de verkoop en winst te maximaliseren. De complexiteit van internationale verkoop wordt verminderd, terwijl de inspanning en het personeel dat nodig is voor directe e-commerce naar consumenten tot een minimum worden beperkt.

Daarnaast fungeert ChannelEngine als een brug tussen bestaande ERP/PIM/WMS/e-commerce platforms en externe verkoopkanalen, waardoor de kloof tussen deze systemen wordt overbrugd.

Sense Cloud, Silver partner van ChannelEngine heeft het mogelijk gemaakt om ChannelEngine te integreren met de software van Exact. Zowel een integratie met Exact Globe als Exact Online behoort tot de mogelijkheden.

Met deze standaard koppeling wordt de, in Exact geregistreerde voorraad gesynchroniseerd met ChannelEngine. Relaties, verkooporders, leveringen en retouren worden ook gesynchroniseerd. Ook is er een integratie met KatanaPIM.

Channelengine pagina2 - channelengine

Delen via:

Gerelateerde artikelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Het PIM-systeem zorgt ervoor dat alle data vanuit één platform kan worden beheerd en gedistribueerd wordt over alle kanalen.
AI + Data + CRM. De formule voor een magische klantervaring.
Picqer is eenvoudig te gebruiken online software voor het beheren van je magazijn. Speciaal voor webwinkels.