Channelengine

Channelengine pagina - channelengine

ChannelEngine biedt volledige compatibiliteit met diverse marktplaatsen zoals Amazon, AboutYou, Zalando, Bol.com en vele anderen. Met meer dan 200 marketplaces in hun repertoire, variërend van internationale platforms tot B2C-websites, winkel-apps en in-store portals tot dropshipment-partnerships, biedt ChannelEngine een breed scala aan mogelijkheden.

Door middel van een krachtige reeks tools en partner-systemen stelt ChannelEngine bedrijven in staat om wereldwijd gedistribueerde e-commerce te realiseren en zo de verkoop en winst te maximaliseren. De complexiteit van internationale verkoop wordt verminderd, terwijl de inspanning en het personeel dat nodig is voor directe e-commerce naar consumenten tot een minimum worden beperkt.

Daarnaast fungeert ChannelEngine als een brug tussen bestaande ERP/PIM/WMS/e-commerce platforms en externe verkoopkanalen, waardoor de kloof tussen deze systemen wordt overbrugd.

Sense Cloud, Silver partner van ChannelEngine heeft het mogelijk gemaakt om ChannelEngine te integreren met de software van Exact. Zowel een integratie met Exact Globe als Exact Online behoort tot de mogelijkheden.

Met deze standaard koppeling wordt de, in Exact geregistreerde voorraad gesynchroniseerd met ChannelEngine. Relaties, verkooporders, leveringen en retouren worden ook gesynchroniseerd. Ook is er een integratie met KatanaPIM.

Channelengine pagina2 - channelengine

Delen via:

Gerelateerde artikelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Met de Clickker API die VISMA en Exact koppelt, kunnen gebruikers genieten van gestroomlijnde processen. Dit leidt tot vermindering van dubbele invoer, nauwkeurigere gegevens, en efficiëntere workflows. Dit resulteert in een beter georganiseerde administratie en een meer gestructureerd overzicht van financiële data.
De Clickker API-koppeling tussen AFAS en Exact faciliteert efficiënte gegevensuitwisseling, waardoor dubbele invoer vermindert en gegevensconsistentie verbetert. Dit leidt tot nauwkeurigere rapportages en versnelt besluitvormingsprocessen, wat helpt om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en de algemene bedrijfsvoering efficiënter maakt.
Met de Clickker API-koppeling tussen vPlan en Exact genieten gebruikers van gestroomlijnde processen door automatische gegevenssynchronisatie, wat tijd bespaart en fouten vermindert. Dit leidt tot verbeterde efficiëntie, real-time inzicht in financiën en projectstatussen, en vereenvoudigt facturatie en rapportage, wat de algehele werkervaring en productiviteit aanzienlijk verhoogt.