faq

We geven antwoord op de meest gestelde (FAQ) vragen

  • Hoe gaat het in z’n werk?

Installatie Clickker

Alle installatie werkzaamheden dienen remote uitgevoerd te worden. De installatie van Clickker vereist een server met een Exact Globe werkstation installatie, Powershell versie 3.0 of hoger en Internet Information Services (IIS). De systeemeisen van deze server staan gelijk aan dat van een Exact Globe Werkstation met als uitzondering dat het een Windows Server besturingssysteem moet bevatten. De installatie van Internet Information Service kan ook kosteloos door ons worden uitgevoerd tijdens de installatie van Clickker.

Configuratie

De Clickker installatie word standaard geconfigureerd zodat deze bereikbaar is op het adres naar keuze en poort/protocol, hiernaast worden koppelingen ingericht voor de gekozen poort/protocol. Hiervoor is het van belang dat het administratienummer bekend is van de productie en test administratie.

Updates en probleem oplossing

Clickker is in een actieve en continue ontwikkeling. Sense-Cloud is daarom altijd bezig met het verbeteren van snelheid en het toevoegen van nieuwe functionaliteit. Om te garanderen dat alle gebruikers op de nieuwste versie werken worden updates wekelijks geïnstalleerd, hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Bij verstoringen en problemen met alle installaties kunnen wij tussentijds alle installaties bijwerken. Indien er een installatie specifiek probleem is proberen wij deze zo snel mogelijk te verhelpen, remote toegang tot de omgeving is hierbij essentieel.

  • Wat zijn de systeemeisen van Clickker?

Voor een goede werking van de software is optimale samenwerking tussen uw hardware-omgeving en software-oplossing van essentieel belang. Click hieronder voor de systeemeisen van Clickker.