previder-datacenter-power-groot

Online software van hoge kwaliteit

Vakmanschap is de kern van onze dienstverlening: zowel op het gebied van gebruiksvriendelijkheid als techniek kun je uitgaan van een hoge kwaliteit. We hanteren een modulaire architectuur met microservices die elk afzonderlijk gemonitord worden. Zo blijft je webapplicatie ook presteren wanneer die extra belast wordt. Dat geeft de zekerheid die je verwacht. De beschikbaarheid van onze webapplicaties is van cruciaal belang voor de continuïteit van onze klanten. De gevolgen van downtime kunnen namelijk desastreus zijn. Verlies van data, medewerkers die niet meer kunnen werken en omzetverlies zijn de grootste risico’s. Previder & Sense Cloud helpen organisaties om de bedrijfscontinuïteit te garanderen. Al onze webapplicaties die ontwikkeld worden binnen Sense-Cloud worden gehosted in het datacenter van Previder.

Nederlandse Twin-Datacenters

Previder heeft twee duurzame, carrier-neutrale datacenters. Door een combinatie van beide datacenters kunnen IT-oplossingen met de hoogst mogelijke beschikbaarheid worden gebouwd. Een carrier- en cloudneutraal twin-datacenter dat voldoet aan de hoogste standaarden en kwaliteitseisen. Volgens sommigen zijn onze datacenters het best bewaarde geheim van Europa. Voor meer informatie www.previder.nl

Online software van hoge kwaliteit

Vakmanschap is de kern van onze dienstverlening: zowel op het gebied van gebruiksvriendelijkheid als techniek kun je uitgaan van een hoge kwaliteit. We hanteren een modulaire architectuur met microservices die elk afzonderlijk gemonitord worden. Zo blijft je webapplicatie ook presteren wanneer die extra belast wordt. Dat geeft de zekerheid die je verwacht.

Integratie met andere software zorgt voor een maximale impact. Via Clickker koppelen  we je online software met Exact Globe (boekhouding &logistieke software). Of we ontwikkelen een koppeling (API) waarmee andere software juist met je webapplicatie kan communiceren.

De beschikbaarheid van onze webapplicaties is van cruciaal belang voor de continuïteit van onze klanten. De gevolgen van downtime kunnen namelijk desastreus zijn. Verlies van data, medewerkers die niet meer kunnen werken en omzetverlies zijn de grootste risico’s. Previder & Sense Cloud helpen organisaties om de bedrijfscontinuïteit te garanderen.

 Al onze webapplicaties die ontwikkeld worden binnen Sense-Cloud worden gehosted in het datacenter van Previder.

Nederlandse Twin-Datacenters

Previder heeft twee duurzame, carrier-neutrale datacenters PDC1 en PDC2. Door een combinatie van beide datacenters kunnen IT-oplossingen met de hoogst mogelijke beschikbaarheid worden gebouwd. Een carrier- en cloudneutraal twin-datacenter dat voldoet aan de hoogste standaarden en kwaliteitseisen. Volgens sommigen zijn onze datacenters het best bewaarde geheim van Europa. Voor meer informatie www.previder.nl