Uw complete personeelsadministratie, overzichtelijk, 24/7 beschikbaar voor werknemer en management. Veilig in één systeem, zoals het hoort. Dat is Real-HRM!

Met Real-HRM houdt u overzicht over alle HR gerelateerde zaken in uw organisatie. Van instroom naar doorstroom en uitstroom. Maar ook alle andere HR-processen waaronder het beoordelingsproces en de verlof- en verzuimregistratie worden door Real-HRM ondersteund.

Heldere informatievoorziening resulteert in tevreden medewerkers met hoge betrokkenheid, minder verloop en een lager ziekteverzuim.

Hoe kunt u invulling geven aan tactisch en uiteindelijk strategisch HRM als u geen overzicht en tijd heeft? Hiervoor dient de basis, operationeel HR, eerst goed ingevuld te zijn. Hierin voorziet Real-HRM.

Dankzij het gebruiksvriendelijke medewerkersportaal hebben alle medewerkers toegang tot hun eigen gegevens. Overzicht in onder meer zijn verlof, declaraties en salarisstroken. De verlofaanvraag en het indienen van declaraties kan volledig via het medewerkersportaal verlopen.

Daarnaast hebben managers via het managersportaal direct toegang tot de gegevens van zijn of haar afdeling.

Real-HRM verlicht de administratieve lasten van uw (HR-)managers en geeft ruimte om tijd te besteden aan het belangrijkste kapitaal van uw onderneming, uw medewerkers.