Sense Cloud B.V. is dit jaar sponsor van de Stichting CliniClowns Nederland. Op dinsdag 3 maart 2020 werd het contract door beide partijen ondertekend om de samenwerking te bezegelen.

Zowel Sense Cloud B.V. als CliniClowns zijn enthousiast over de voorgenomen samenwerking. “Sense-Cloud B.V. steunt CliniClowns omdat wij vinden dat zieke kinderen ook weer even gewoon kind moeten kunnen zijn. Wij hopen dat andere partijen onze maatschappelijke opstelling zullen volgen en wij hiermee de maatschappelijke zorg een mooi steuntje in de rug kunnen bieden” aldus Gert Hiddes.

CliniClowns, de kracht van een lach
Stichting CliniClowns Nederland biedt kinderen met een ziekte of handicap afleiding en plezier. De CliniClowns laten hen weer even baas zijn over hun eigen situatie, laten hen gewoon weer even kind zijn. Momenteel spelen 67 speciaal opgeleide professionele CliniClowns in ruim 100 ziekenhuizen en andere zorginstellingen door heel Nederland. Wanneer de CliniClowns niet in het ziekenhuis aanwezig zijn, kunnen kinderen nog steeds in de clownswereld terecht. Door de interactieve CliniClowns Speelkoffer in het ziekenhuis, de spannende online belevingswereld Neuzenroode.nl voor kinderen die thuis worden verzorgd en door verschillende clowneske evenementen voor kinderen en hun gezin. Een daarvan is de CliniClowns Theatertour, speciaal voor kinderen met een meervoudige en/of verstandelijke handicap.

CliniClowns doen er alles aan om te zorgen dat zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie weer even zichzelf kunnen zijn. 

Bij CliniClowns werken ruim 95 professioneel opgeleide clowns, professionele acteurs en actrices die zich hebben gespecialiseerd in ‘Health Care Clowning’. Al onze CliniClowns hebben eerst een kleinkunstopleiding gedaan of hebben als theatermaker gewerkt en daarna een speciale training gekregen.

Wilt u de cliniclowns ook steunen?

www.cliniclowns.nl/steun-ons